KorpsCup Otta
NMF Hedmark Oppland

Etter en travel cuphelg med mye god musikk, vil vi i NMF (Hedmark/Oppland) og Otta Musikkforening takk for en innholdsrik og hyggelig helg og ønske korpsene velkommen til nytt korpstreff
den
20.okt. 2018

 

NB!!: For å lette sceneskiftet må en person i korpset være med på sceneoppsettet før opptreden.
Dommere:
Konferansier:

Kontakt
Randi Pedersen
tlf.: 90723179
rand-ped@live.no

For kommende år vil fjorårets vinner bli utfordret til en minikonsert. Tanken er å alternere mellom brass og janitsjar, dermed får årets vinner i janitsjar utfordringen neste år.

PROGRAM VOKSENKORPS 21.10.2017
Dommere: Jonas Skartveit Rogne og Arnfinn Dalhaug

KONKURRANSESPILLING

Hovedinnholdet i KorpsCup Otta vil være konkurransespilling. En kan også alternativt få dommerkommentar uten offentlig rangering (se påmeldingsskjemaet). Dommerkommentarene skal være en hjelp i det videre arbeidet.

For å kunne dele i klasse for brass og janitsjar må det være minst 4 korps i hver klasse.

Vi kommer til å fokusere på at spillereglementet overholdes (husk et norsk arrangement, spilletid m.m.)

Det vil også i år bli egen solistklasse for amatørkorps og her kåres kun en vinner. Alle solister vil få en vurdering av dommerne.
Spilletid for hvert korps er inntil 20 minutter. Det er viktig for arrangementet at spilletiden overholdes og det trekkes i poengsummen forprogramvalg dvs 1 poeng for hvert spilleminutt over tiden. I programvalget skal det inngå minst ett nummer av en norsk komponist.

Korpsene får anvist rom for minimum 30 minutters oppvarming, før de går på scenen. Det skal ikke være oppvarmingsspilling på scenen.

Korps kan gjøre avtale med andre korps om endring av rekkefølgen. Dette må skje gjennom vår kontaktperson.

NB!
Les reglementet!!

Kveldens program (se kveldens meny under)

La dette også bli en sosial kveld med god mat og svingende musikk. La stress og prestasjonsnerver ligge og kos deg med gode kollegaer. I år serverer vi varm roastbiff med ovnsstekte poteter og grønnsaker. Etterpå er det bare å nyte kaffe med et godt utvalg av kaker. Vi har i år vært heldige og fått tak i
Ole J. and the Kingsmen til å spille til dans (se presentasjon under).Prisen er kr.400,- pr person.

Dersom en utelukker festen kan det være godt med middag før avreisen. Middag inkludert kaffe og kake(r) koster kr.200.-. Middagen starter ca. kl.20.00 litt avhengig av prisutdelingen.

Drikke er ikke inkludert i prisen. Serverer alkoholholdige evt. ikke alkoholholdige drikker.