KorpsCup Otta
NMF Hedmark Oppland


HUSK!
KorpsCup Otta den 19.10.2019

 

Velkommmen til en ny korpshelg 19.10.2019 i Otta kulturhus.

Invitasjonen til KorpsCup Otta, vil i år bli sendt ut rundt nyttår. Dette for å bli med i vurderingen, når budsjett og spilleplan for 2019 utarbeides.

.
Dommere:
Konferansier:

Kontakt
Randi Pedersen
tlf.: 90723179
rand-ped@live.no

Oppdatert: 23.10.18

PROGRAM VOKSENKORPS 20.10.2018
Dommere: Elisabeth Fossan og Erling Johan Myrseth

KONKURRANSESPILLING

Hovedinnholdet i KorpsCup Otta vil være konkurransespilling. En kan også alternativt få dommerkommentar uten offentlig rangering (se påmeldingsskjemaet). Dommerkommentarene skal være en hjelp i det videre arbeidet.

For å kunne dele i klasse for brass og janitsjar må det være minst 4 korps i hver klasse.

Vi kommer til å fokusere på at spillereglementet overholdes (husk et norsk arrangement, spilletid m.m.)

Det vil også i år bli egen solistklasse for amatørkorps og her kåres kun en vinner. Alle solister vil få en vurdering av dommerene.

Spilletid for hvert korps er inntil 20 minutter. Det er viktig for arrangementet at spilletiden overholdes. Det trekkes 1 poeng for hvert spilleminutt over tiden i programvalget. Dessuten er det krav om minst et norsk arrangement. Programvalget vurderes av dommerene med maks 10 poeng. Poengene legges til poengene for utførelse og det er totalsummen som bestemmer rangeringen av korpsene..

Korpsene får anvist rom for minimum 30 minutters oppvarming, før de går på scenen. Det skal ikke være oppvarmingsspilling på scenen.

Korps kan gjøre avtale med andre korps om endring av rekkefølgen. Dette må skje gjennom vår kontaktperson.

NB!
Les reglementet!!

Litt om kveldens arrangement

La dette også bli en sosial kveld med god mat og svingende musikk. La stress og prestasjonsnerver ligge og kos deg med gode kollegaer. I år som i tidligere år vil vi prioritere god mat. Etterpå er det bare å nyte kaffen med et godt utvalg av kaker.
Prisen for fest, middag og kaffe er kr.400,- pr person.

Dersom en utelukker festen kan det være godt med middag før avreisen. Middag inkludert kaffe og kake(r) koster kr.200.-. Middagen starter ca. kl.20.00 litt avhengig av prisutdelingen.

Drikke er ikke inkludert i prisen. Serverer alkoholholdige evt. ikke alkoholholdige drikker.