KorpsCup Otta
NMF Hedmark Oppland

Etter en travel cuphelg med mye god musikk, vil vi i NMF (Hedmark/Oppland) og Otta Musikkforening takk for en innholdsrik og hyggelig helg og ønske korpsene velkommen til nytt korpstreff
den
20.okt. 2018

 

NB!!: For å lette sceneskiftet må en person i korpset være med på sceneoppsettet før opptreden.
Dommere:
Konferansier:

Kontakt
Randi Pedersen
tlf.: 90723179
rand-ped@live.no

For kommende år vil fjorårets vinner bli utfordret til en minikonsert. Tanken er å alternere mellom brass og janitsjar, dermed får årets vinner i janitsjar utfordringen neste år.

Overnattinger og sponsorer:

Thon Hotel Otta
Ta kontakt eller ring for bestilling og priser


Ligger i sentrum av Otta

Thon Hotel Otta er et sentrumshotell med 85 nyrenoverte rom, samt møtelokaler for inntil 220 personer. Hotellet er et naturlig knutepunkt mellom Oslo og Trondheim, med Rondane Nasjonalpark som nærmeste nabo.


Sponsorer:

Din lokalbank i Gudbrandsdalen, med over 150 års historie. Kontorer på Otta, Vinstra (hovedkontor), Sør-Fron, Ringebu og Lillehammer. Vi hjelper deg med finansiering, forsikring, plassering og betalingsformidling. Som kunde hos oss får du gode og skreddersydde løsninger tilpasset din økonomiske situasjon.

 

logo

bilde
Lonbakken Mek Verksted AS
Skansen 10,  2670 OTTA
Telefon 61 23 55 70   Telefax 61 23 14 77

Ved siden av en rekke egenutviklede produkter, påtar Lonbakken Mek. Verksted seg alle typer reparasjoner og stålkonstruksjoner. Et samarbeid med byggteknisk konsulent muliggjør levering av såvel byggdetaljer, som komplette stålbygg. Ferist er et av selskapets egenutviklede produkter og står for en betydelig del av omsetningen. Veien videre for Lonbakken Mek. Verksted er å styrke soliditet og en bevisst satsing på personalet.
Selskapet ønsker å bli enda bedre der de i dag er gode, og dette gjøres blant annet gjennom ISO 9002.